Skip to Content

Prikaz knjižnic dokumentov Prikaz knjižnic dokumentov

000 E2 Stavbe, navodila splošna - e-račun, pdf datoteka

Različica.: 1.1 Status: Odobren A new version will be created automatically if this content is modified.
Povprečno (0 Glasovi.)
Zgodovina različice.
Različica. Datum Velikost Snemi  
1.1 13.10.20 13:54 469,4k PDF
1.0 13.7.20 15:07 469,4k PDF
Komentarji
  POSKUSNA VERZIJA  
 

0 €


Neomejeno število stavb

 
 

Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin predstavitve programa.
 

 
 
POKLIČITE NAS!
 
   

  ZAČETNIK  
 

49 €

na leto/stavbo
Redna letna cena: 79 € 

 
 

Namenjena organizacijam, ki bi rade vzpostavile osnovno upravljanje nad stroški in porabo ter energetskimi in ekonomskimi kazalci učinkovitosti. 
 

 
   
   

  NAPREDNI  
 

159 €

na leto/stavbo
Redna letna cena: 249 €
 

 
  Za organizacije, ki namenjajo večjo pozornost energetskem upravljanju in potrebujejo detajlne informacije in napredne funkcionalnosti.
 
 
   
   

  STROKOVNJAK  
 

239 €

na leto/stavbo
Redna letna cena: 349 €

 
  Za vse, ki jim energetsko upravljanje pomeni sredstvo za optimizacijo stroškov, energetsko učinkovitost, okoljsko naravnanost in ključ do boljših rezutatov.  
   
   

POPUSTI

Popust za obdobje najema

NE

Popust na število stavb

NE

Popust za obdobje najema

DA

Popust na število stavb

DA

Popust za obdobje najema

DA

Popust na število stavb

DA

Cene ne vsebujejo DDV-ja (stopnja DDV = 22 %). Pri naročilu paketa se naročate na letno ali mesečno naročnino, ki poteče, ko jo sami prekinete (kot jo določite ob naročilu). Pred potekom boste obveščeni, da lahko naročnino podaljšate.

Kaj potrebujemo za uporabo programske opreme E2 Manager?

Za uporabo enega od naročniških paketov potrebujete le dostop do interneta. E2 Manager je storitev v oblaku, ki omogoča uporabnikom dostop iz kateregakoli mesta, ki ima dostop do interneta. Aplikacije ne kupite ampak jo preprosto najamete. Ob najemu ni namestitve, nobenih dodatnih stroškov za nakup strojne opreme in ne plačujete vzdrževalnih stroškov za aplikacijo.

Kako naj ugotovim, kateri paket je najbolj primeren za nas?

To lahko ugotovite tekom brezplačne predstavitve programa. Pokličite nas in  svetovali vam bomo, kaj bi bilo najprimerneje za vašo organizacijo in stavbe.

Ali je možno spremeniti paket in povečati število stavb?

Da. Nadgradnja v smislu povečanja števila stavb in/ali izbor naprednejšega naročniškega paketa je možna v vsakem trenutku obstoječega naročniškega paketa. Naročnik doplača razliko glede na povečano število stavb oziroma glede na izbran naprednejši naročniški paket.

Kako pridobimo naročniški paket?

Kontaktirajte nas. Svetovali vam bomo, kateri paket bo njabolj optimalen za vaše potrebe. Nato vam bomo uredili brazplačni testni dostop oz.  je možno takoj najeti licenco in pričeti z uporabo programa. S klikom na gumb ˝Preizkusi brezplačno˝ opravite postopek registracije. 

Kaj se zgodi s podatki, ki smo jih vnesli v brezplačnem obdobju 30-dni?

V kolikor vam po brezplačni predstavitvi odobrimo brezplačno testno uporabo programa, lahko kreirate neomejeno število stavb in vnašate neomejeno količino podatkov. Po preteku testnega obdobja boste lahko, v primeru najema naročniškega paketa, vse vnesene podatke uporabljali še naprej, sicer bodo trajno izbrisani. V kolikor posamezni podatki spadajo v paket, ki ni na voljo v vašem izbranem naročniškem paketu, potem bodo te podatki izgubljeni. 

Kako je sestavljena cena naročniškega paketa?

Cena posameznega naročniškega paketa velja za posamezno stavbo in za določeno obdobje. V kolikor imate večje število stavb in želite naročiti paket za dlje časa potem ste upravičeni do popusta. Vsak naročniški paket ima določene module in funkcionalnosti programa E2 manager in prav različen obseg funkcionalnosti določa ceno posameznega naročniškega paketa.